Rețeta ceaiului care oprește pofta de mâncare și cum Lidia Fecioru a pierdut 30 de kilograme în doar 7 luni

11,432

Multe dintre sfaturile pe care Lidia Fecioru le oferă public sunt testate chiar pe propria-i piele.

Recent, cunoscutul bioenergoterapeut a povestit cum a reușit să slăbească 30 de kilograme în doar 7 luni.

Nu multă lume știe că, în urmă cu câțiva ani, Lidia Fecioru avea cu 30 de kilograme în plus. O observație din partea soțului său a determinat-o să-și dorească să se schimbe. Aceasta avea 90 de kilograme, iar declicul a fost ziua în care soțul său i-a reproșat că arată „ca o vacă”.

„Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme în plus și spuneam că eu nu sunt grasă. Spuneam că am doar 62 de kilograme, restul sunt sexualitate și carismă. Am început să mă iubesc și am slăbit. Am înbrăcat o rochie lungă și arătam ca o omidă. Soțul meu a zis că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi și voi divorța. Așa am făcut, m-am iubit pe mine.

Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc”, a declarat aceasta.

Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme în doar 7 luni

Cum a reușit, totuși, Lidia Fecioru să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme? Cunoscutul bioenergoterapeut a dezvăluit dieta drastică care a ajutat-o să slăbească 30 de kilograme.

„Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe.

Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc. Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom.

Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe.

Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, amăruie, care ținea locul și de cofeină și de dulce.

Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apă chioară”, declara Lidia Fecioru în urmă cu câțiva ani într-un interviu acordat Irinei Reisler.

Ceai special, care taie pofta de mâncare

Dar care este ritualul zilnic al Lidiei Fecioru, cu care se menține în formă? E vorba de un ceai special: bioenergoterapeutul Lidia Fecioru bea în fiecare dimineață, stomacul gol, ceai de scorțișoară și dafin.

„Este vorba de un ceai pentru care ai nevoie de 1 litru de apă, un bețișor de scorțișoară și 5 frunze de dafin. Fierbi apa, apoi torni scorțișoara și dafinul. Lași la infuzat 15 minute”, a dezvăluit Lidia Fecioru la Antena 3.

Sursa: doctorulzilei.ro

Multe dintre sfaturile oferite public de Lidia Fecioru au fost puse în practică de ea însăși.

Recent, cunoscuta bioenergoterapeută a povestit cum a reușit să slăbească 30 de kilograme în doar 7 luni.

În trecut, Lidia Fecioru avea 30 de kilograme în plus și s-a motivat să slăbească după ce soțul ei i-a adus o observație dură despre aspectul ei.

“M-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc”, a declarat aceasta.

Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme în doar 7 luni

Astfel, ea a urmat o dietă disociată numită “regimul Demis Roussos,” care presupunea 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 zile de fructe.

Această dietă drastică a fost cheia succesului ei în pierderea celor 30 de kilograme.

Fructele conțin zahăr, dar nu le-am consumat intenționat. Nu sunt un mare fan al fructelor. Din punctul meu de vedere, ar fi bine ca acestea să rămână pe pom și în timpul iernii.

Nu am inclus în alimentația mea pâine, dulciuri, produse făinoase, cartofi sau băuturi acidulate, iar obiceiul acesta persistă și acum. Chiar și fructele le-am evitat. Totuși, în prezent, din când în când, mă mai simt tentat să gust fructe, dar în perioada de dietă, am renunțat complet la ele.

Existau momente când corpul meu simțea nevoia de ceva, ceea ce era destul de logic. În astfel de situații, recurgeam la un cubuleț de ciocolată neagră, amară, care acoperea dorința de cafea și de dulce în același timp.

Pentru a mă hidrata corespunzător, am preparat ceaiuri din fructe de pădure uscate, astfel încât să bea mai multe lichide și să aibă o nuanță plăcută, evitând să consum doar apă simplă”, spunea Lidia Fecioru într-un interviu acordat Irinei Reisler acum câțiva ani.

Un ritual zilnic important în menținerea formei pentru bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este consumul un ceai special în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Pentru acest ceai, ai nevoie de 1 litru de apă, un bețișor de scorțișoară și 5 frunze de dafin. Procedura implică fierberea apei, urmată de adăugarea scorțișoarei și frunzelor de dafin, lăsând amestecul să infuzeze timp de 15 minute, conform dezvăluirilor făcute de Lidia Fecioru

Ceai special pentru oprirea poftei de a mânca

Un ritual zilnic important în menținerea formei pentru bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este consumul un ceai special în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Pentru acest ceai, ai nevoie de 1 litru de apă, un bețișor de scorțișoară și 5 frunze de dafin.

Procedura implică fierberea apei, urmată de adăugarea scorțișoarei și frunzelor de dafin, lăsând amestecul să infuzeze timp de 15 minute, conform dezvăluirilor făcute de Lidia Fecioru.