Cum a scăpat Adriana Bahmuțeanu de 20 kg: „E ultima invenție în materie de slăbit! E brevetată!”

978

Adriana Bahmuțeanu (50 de ani) este într-o formă fizică de zile mari mulțumită unei metode medicale la care apelează de ceva vreme.

Prezentatoarea de televiziune a vorbit recent despre cum a reușit să dea jos aproape 20 de kilograme, într-un timp relativ scurt, cu ajutorul unor injecții.

“Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 de kilograme în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel, ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi”, a precizat fosta soție a lui Silviu Prigoană.

Adriana spune că are o alimentație foarte curată și și-a făcut, la recomadarea medicului, niște injecții care îi inhibă pofta de mâncare.

“Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața.

Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta.

Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenție în materie de slăbit.

E brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, a adăugat Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de iubitul ei grec după trei ani de relație și s-a căsătorit religios cu George Restivan, în Ucraina.

“Ne-am îndeplinit visul de a ne cununa la o mănăstire istorică”

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan într-o mănăstire din Ucraina. Cei doi au ales să își lege destinele în secret și doar în prezența câtorva persoane apropiate.

Adriana și George au în plan și o nuntă cu fast, dar așteaptă momentul în care își vor putea strânge toți prietenii. Vedeta a purtat la eveniment o rochie lungă, albă, cu motive tradiționale.