Iată cum a slăbit Amalia Năstase 30 de kilograme
Amalia Năstase, la 42 de ani, a acumulat kilograme în plus după nașterea fiului său, Toma, în vârstă de trei ani.
“Totul a început acum patru ani. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Am încercat diverse diete, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute.”
“Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte”, a declarat Amalia Năstase
Pentru a scăpa de aceste kilograme, a adoptat o dietă drastică bazată pe fructe, legume, carne la grătar și salată, considerând-o soluția potrivită.
Cu toate că pare o rutină alimentară destul de strictă, Amalia Năstase consideră că aceasta este soluția pentru a scăpa de kilogramele nedorite.
Programul alimentar al Amaliei Năstase
Pentru a menține controlul greutății, Amalia începe ziua cu 50 de grame de prosciutto și un biscuit de ovăz. Ca gustare, savurează un măr, considerat un deliciu după o perioadă de restricții alimentare.
La prânz, consumă cu atenție 80 de grame de carne și 200 de grame de salată, preferând carne de vită, vitel sau porc, și diversificând cu pește, precum somon și fructe de mare.
Evită carnea de pui datorită dificultăților în găsirea celei fără aditivi. Amalia consideră esențial să conștientizezi necesarul individual în alimentație.
“Dimineata mananc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovaz. Ca gustare, am un mar, ceea ce este viata, pentru ca eu, o luna de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decat praf de proteine, carne si peste. Cand am mancat primul mar, parca am mancat ambrozie.”
“La pranz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salata. Ti le masori o data si dupa aceea iti dai seama care este cantitatea.”
“Eu nu mananc carne de pui pentru ca e cam greu sa gasesti carne de pui fara tot felul de chestii si atunci mananc de vita, de vitel, chiar si de porc.”
“Orice peste, somon, in primul rand, fructe de mare. Dimineata beau cafea cu unt de cocos, fara zahar, ca n-ai voie zahar, oricum. Poti sa pui stevia.”
“La cina, mananc conserva de ton, doi biscuiti de ovaz sau ou, somon afumat si 200 de grame de legume”, a explicat Amalia Nastase.
Amalia Năstase este un exemplu de determinare și dedicare pentru toți cei care se confruntă cu lupta cu kilogramele în plus.
Transformarea sa fizică demonstrează că, cu voință și o abordare disciplinată, se poate atinge orice obiectiv propus.
Cu toate acestea, este important de menționat că fiecare organism este diferit și că este necesară o abordare personalizată în ceea ce privește dieta și exercițiile fizice.