Chec de post, fără ouă și lapte. Nu-ți vine să crezi cât este de pufos și delicios
Rețetă deosebită fără ouă și lapte. Chec de post cu ciovolata și vanilie.
Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA
3-4 linguri cacao
150 g zahăr
180 g făină
1 praf de copt
sare
vanilie
240 ml apă fierbinte
60 ml ulei
INGREDIENTE PENTRU BLAT:
100 g zahăr
200 g făină
1 praf de copt
240 ml apă fierbinte
esență de vanilie
60 ml ulei
MOD DE PREPARARE
Inițial avem nevoie de 2 boluri pentru prepararea compozitiilor. Amestecăm toate ingredientele uscate într-un bol, iar cele lichide într-un bol separat.
Mixam ingredientele uscate cu cele umede (atat pentru checul alb cat si pentru cel negru).
Turnăm aluatul într-o formă de copt tapetată cu ulei. Coacem la temperatura de 170 de grade, timp de 35 de minute.
La final, decorăm cu zahăr pudră și glazură de ciocolată.
Pofta buna!