Descoperă rețeta de salată de ardei iuți cu ceapă, la borcan, fără conservanți
Sunt bestiali, nu îi pot descrie în cuvinte. Descoperă rețeta pentru salată de ardei iuți cu ceapă, la borcan, fără conservanți
INGREDIENTE
500 ml apă
2 linguri sare
4 linguri zahăr
1 kg ardei iuți
1 kg ceapă albă
500 ml oțet
ienibahar
semințe de coriandru
boabe de piper
METODA DE PREPARARE
Pentru început, spălăm ardeii și eliminăm codițele acestora.
Folosind un cuțit, curățăm ceapa.
Utilizând un blender, tocăm mărunt ardeii.
Adăugăm ceapa tăiată fin și amestecăm bine.
Apă, oțetul, sarea, zahărul și condimentele se pun la fiert. Se fierb la foc mic timp de 1-2 minute.
Distribuim compoziția de ardei în borcane.
Turnăm marinada în borcane, apoi le sigilăm ermetic.