Descoperă rețeta pentru tiramisu cu fructe de padure si mascarpone. Se prepara foarte simplu din cateva ingrediente, fără ouă
Descoperă rețeta pentru tiramisu cu fructe de padure si mascarpone. Se prepara foarte simplu din cateva ingrediente, fără ouă
INGREDIENTE
300 ml smantana pentru frisca
200 g fructe de padure congelate
50 g zahar
lapte pentru a insiropa piscoturile
250 g mascarpone
piscoturi, aproximativ 16 buc
MODUL DE PREPARARE
Gatiti fructele de padure cu zaharul intr-o tigaie la foc mediu, amestecand constant.
Cand fructele s-au inmuiat bine, opriti focul si lasati sa se raceasca.
Intr-un castron mare, bateti crema de mascarpone cu smantana pentru frisca sau frisca lichida folosind un mixer electric, pana obtineti o compozitie ferma.
Luati o tava mai adanca, intindeti 2-3 linguri de crema pe fund pentru a fixa mai bine piscoturile, apoi formati un strat de piscoturi inmuiate in lapte, adaugati un strat de crema si unul de fructe de padure.
Este atat de usor de pregatit incat trebuie incercat de toata lumea, nu ai cum sa gresesti.
Spor la gatit și Pofta bună!