Supa care curata rinichii, previne bolile de ficat si cancerul! Detoxifiere si slabire. Este mai eficienta decat orice medicament

978

Stiati ca exista unele mancaruri care pot fi considerate ca niste adevarate medicamente si care pot trata boli grave?

Supa lui Hipocrate, este o supă extrem de bogată in potasiu inventată de cel mai vestit medic al Greciei antice, preluată și recomandată pacienţilor săi de către Dr. Max Gerson, un medic german ce a practicat în SUA. Gerson afirma că organismul se
umple de sodiu prin fertilizanți, insecticide, erbicide și alte chimicale.

Nu doar că se umple de sodiu dar de asemenea scade conţinutul de potasiu din organism chestiune care schimbă metabolismul celulelor corpului cauzând cancer.

Evident dacă singura cauză a cancerului este, teoretic, dezechilibrul între sodiul și potasiul din organism, soluția este reechilibrarea dintre aceste două substanţe. Dr. Max Gerson este de părere că
nu puteți vindeca organismul dacă nu-l supuneți unei cure de detoxifiere, iar supa aceasta are un asemenea rol.

Această reţetă trebuie preparată conform unor indicații importante. Legumele trebuie fierte la focbmic. Prepararea la foc mare rắpește valoarea nutritivă a alimentelor.
De asemenea, legumele se fierb cu tot cu coajă, după ce au fost spălate cu atenție. În coaja legumelor se găsesc vitamine și minerale în concentrații prea mari pentru a ne lipsi de ele aruncând coaja la gunoi.

Acesta este și motivul pentru care puține rețete vegetariene, care, prin gătire, au proprietăți atât de numeroase precum supa lui Hipocrate, ajută la digestie, este bogată în fibre și stimulează absorbţia de către organism a vitaminelor și mineralelor.

Supa lui Hipocrate – Rețeta:

INGREDIENTE

o rădăcină de ţelină de mărime medie
o rădăcină de pătrunjel de mărime medie
usturoi după gust
4 cepe medii
în jur de 700 de grame de roșii
jumătate de kilogram de cartofi
puțin pătrunjel

MOD DE PREPARARE

Legumele trebuie spălate foarte bine, fără a fi însă decojite
Acestea se toacă mărunt și se lasă la fiert, la foc mic, timp de două ore, într-o oală din inox.

Apa folosită pentru fiert trebuie să fie apă pură, de izvor.
Dați supa printr-un blender în porții mici Păstrați la frigider, dar nu mai mult de două zile

Cantitatea de apă pe care o folosiți la fiert trebuie să varieze în funcție de consistența dorită. Consistența finală recomandată este cea a unei supe creme. Lăsați la frigider timp de două zile.

De fiecare dată când o consumaţi, încălziți-o! Acest preparat este folosit intens în terapia Gerson, cunoscută drept terapia folosită în cazul bolnavilor de cancer, care ajută la purificarea rinichilor, la detoxifierea ficatului, repară celulele și le ajuté redevină funcționale.

Această supă are numeroase proprietăți benefice asupra sănătății (ajută la digestie, este bogată în fibre, stimulează absorbţia vitaminelor și mineralelor).