Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2023. Berbecii și Taurii iau decizii importante pe plan personal, iar Gemenii sunt plini de energie

4,925

Horoscop saptamanal 18-24 decembrie 2022.

Astrologii spun că este una din cele mai frumoase săptămâni din ultimii ani. Astrele arată că taurii și berbecii iau decizii importante pe plan personal, iar gemenii sunt plini de energie.

BERBEC

Berbecii iau decizii importante pe plan personal în această perioadă și vor acționa așa cum le dictează inima. În prima parte a săptămânii, acest nativ poate lua o decizie complicată, dar necesară pentru familia lor. De asemenea, la serviciu, berbecii se pot confrunta cu câteva probleme, pentru că șefii sau unii colegi au pretenții mai mari, decât în mod normal.

La capitolul sănătate, zodia berbec se poate trezi cu niște probleme mai vechi, deoarece a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

TAUR

În prima parte a săptămânii, taurii iau decizii importante pe plan personal, deoarece lucrurile se agravează în fiecare zi. Acest nativ simte nevoia de a face o schimbare și s-ar putea să înceapă cu felul în care arată. În a doua jumătate a săptămânii, taurii pot rezolva o problemă la locul de muncă, care îi dădea bătăi de cap de ceva timp și nu-i permitea să evolueze.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, zodia taur să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

GEMENI

Gemenii sunt plini de energie în această perioadă și pot face lucruri minunate. În prima parte a săptămânii, acest nativ poate cunoaște oameni frumoși, care sunt gata să-i ajute. Iar în a doua jumătate a săptămânii, gemenii sunt foarte hotărâți și vor să primească un răspuns rapid de la o persoană, fiindcă nu mai poate aștepta. De asemenea, pot primi vești despre o comandă sau un eveniment.

Astrele menționează că zodia gemeni trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament.

RAC

Astrele spun că racii își demonstrează talentele în această săptămână. Nu pierd ocazia să vorbească cu oamenii potriviți și să-și arate abilitățile. De asemenea, vor fi în centrul atenției în această perioadă, mai ales dacă participa la niște concursuri, evenimente sau întâlniri importante. Stelele arată că au suficientă încredere în sine ca să pretindă la următorul nivel pe plan profesional.

Astrele recomand ca zodia rac să își controleze emoțiile, întrucât își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

LEU

Stelele sunt extrem de generoase cu zodia leu. Au multe oportunități în care se poate manifesta ca un lider. Este o săptămână bună pentru a începe un nou proiect, a lua decizii importante legate de familie sau job. De asemenea, astrele mai spun că unii oameni pot călători în locuri noi sau pot vizita unele rude sau prieteni. Nu refuză să participe la tot felul de evenimente și petreceri.

Zodia leu trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

FECIOARĂ

Fecioarele vorbesc deschis și nu au de gând să ascundă nimic de oamenii apropiați. Sinceritatea și dorința de a fi cât mai cinstiți față de cei din jur, îi ajută să obțină încrederea dorită. În a doua parte a săptămânii, acest nativ se răsfață și își cumpără lucrurile dorite. De asemenea, o ieșire în oraș cu prietenii îl înviorează și îl motivează să se apuce de o activitate mai veche.

În această perioadă, zodia fecioară va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

BALANȚĂ

Astrologii spun că zodia balanță este răsfățata zodiacului, deoarece totul merge după plan și fix așa cum își dorește în această perioadă. Conjuncția planetelor arată că la locul de muncă poate obține o nouă funcție, o mărire de salariu sau un beneficiu important. De asemenea, pe plan sentimental se întâmplă niște lucruri frumoase și zodia balanță este fericită că este atât de norocoasă.

În această perioadă, zodia balanță se simte foarte bine și corpul lor este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

SCORPION

Este o perioadă frumoasă din viața zodia scorpion, fiindcă petrece timp cu cei dragi și își face planuri legate de viitorul lor profesional și financiar. Iar în prima jumătate a săptămânii, pot primi o propunere de colaborare. Și vor fi încântați să facă parte dintr-un proiect unde sunt implicați oameni influenți. Iar în a doua parte a săptămânii, scorpionii vor avea o ocazie bună de a demonstra că sunt oameni de încredere.

Astrologii spun că zodia scorpion trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii reușesc să ajungă la un compromis important cu o persoană de la locul de muncă sau din familie. Astrologii spun că au suficiente cuvinte ca să explice o situație complicată și să evite certuri nedorite. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ se pregătește pentru o călătorie sau pentru o sărbătoare importantă. Își dorește ca totul să meargă foarte bine, fără nici o surpriză.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia săgetător, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

CAPRICORN

În această perioadă, capricornii au parte de câștiguri mici, dar folositoare, fiindcă își rezolvă cele mai dificile probleme. Acest nativ se simte mai sigur după ce descoperă un detaliu legat de o persoană și se implică într-un conflict, pentru a liniști spiritele. Iar în a doua parte a săptămânii, această zodie găsește soluții pentru a calma nervii unui om și al convinge să acționeze așa cum își dorește.

În această perioadă, zodia capricorn trebuie să devină mai atentă la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se bucură de o săptămână liniștită, în special din punct de vedere personal, pentru că are parte de liniște și înțelegere. În prima jumătate a săptămânii se pot trezi cu surprize legate de situația lor financiară, întrucât au cheltuit mai mult decât se aștepta. De asemenea, în această perioadă, vărsătorii nu vor ezita să abordeze câteva subiecte cu șefii sau cu colegii de muncă, fiindcă cineva își permite foarte mult.

Zodia vărsător nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

PEȘTI

Peștii au parte de câștiguri mici, dar folositoare în această perioadă. Se folosește de mai multe propuneri și beneficii, pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Astrologii observa că ceva se întâmplă în viața personală și acest lucru nu-i permite să gândească limpede. În a doua parte a acestei săptămânii, peștii devin mai pragmatice și își fac planuri în legătură cu un proiect sau colaborare.

Astrologii menționează că zodia pești nu va avea probleme de sănătate, întrucât au o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. Dar ar fi bine să-și îmbogățească alimentația zilnică cu mai multe vitamine și minerale.