Tabelul bogăției. Câți bani vei avea după data ta de naștere

58,436

Cu mult timp în urmă, oamenii s-au preocupat de studiul numerologiei, căutând răspunsuri despre viitor, personalitate, compatibilități, sau succes financiar și în dragoste.

Însă, puțini știu că data ta de naștere poate oferi indicii despre potențialul tău de a deveni bogat.

Există o simplă metodă de calcul pentru “cifra avuției.” Aduni cifrele din data ta de naștere și adaugi 1. De exemplu, dacă te-ai născut pe 13, aduni 1+3 și adaugi 1, obținând astfel “cifra avuției,” în acest caz, 5.

Există și o situație specială pentru datele de naștere 9, 18 și 27. După adunarea cifrelor și adăugarea lui 1, ajungi la 10. Totuși, nu mai adaugi încă o dată acel 1 final, astfel că cifra banilor rămâne 1.

Această metodă simplă poate oferi o perspectivă amuzantă asupra potențialului tău financiar în funcție de data nașterii tale.

Semnificația numerelor. Vezi câți bani vei avea in viața ta

1. Cifra “lider” indică că vei reuși să faci bani, dar poate să nu se transforme în avere. Ești un pionier în afaceri, având curajul să începi diverse proiecte și idei inovatoare.

2. Dacă cifra ta este “risipitoare”, știi cum să faci bani, dar ai tendința să-i cheltui pe lucruri de lux fără a ține cont de economii. De asemenea, poți da și împrumuta bani frecvent.

3. Cifra “fantastic de benefică” în plan financiar indică că ești excepțional de talentat și poți obține o avere semnificativă cu ideile tale, cu condiția să le gestionezi cu înțelepciune. Cu toate acestea, trebuie să fii atent, deoarece poți fi tentat să împărtășești ideile tale profitabile altora.

4. O cifră modestă. Ghinionul te pândește în aspectul financiar, iar viața ta se desfășoară cu dificultăți financiare constante. Pentru a-ți atinge scopurile financiare, va trebui să depui eforturi considerabile.

5. O cifră favorabilă. Poate că te-ai născut într-o familie cu resurse financiare semnificative sau talentul tău remarcabil te ajută să câștigi bani. Fiind generos, vei descoperi că cu cât oferi mai mult, cu atât primești mai mult.

6. Cifră a muncii asidue. Ești mulțumit cu puțin și îți dorești un loc de muncă stabil care să asigure un venit modest pe toată durata carierei tale.

7. Cifră spectaculoasă. Ești un aventurier financiar și ești dispus să riști pentru a obține câștiguri rapide. Încerci diverse abordări și ai multe idei, dar rareori le duci la bun sfârșit din lipsă de răbdare.

8. Cifră a extremei. Nu te ții de mijloc și poți obține câștiguri substanțiale, dar riscul de faliment este la fel de mare ca și recompensa.

9. Cifră a norocului. Deși nu ești un maestru al finanțelor, norocul te însoțește în ceea ce privește bani. Te poți considera norocos în acest sens