A fost sărbătoare mare în familia lui Mihai Petre! Fiica lui a împlinit 11 ani. Catinca e superbă și seamănă leit cu mama ei. ”Am devenit mai curajos, mai motivat, mai fericit datorită ție!”

217

A fost sărbătoare mare în familia lui Mihai Petre! Fiica cea mare a lui și a Elwirei, Catinca, a împlinit 11 ani pe 12.12, pășind cu dreptul către adolescență.

Momente de mari emoții, zâmbete, dar și lacrimi pentru părinții ei, care i-au transmis cele mai calde îmbrățișări, dar și cele mai frumoase mesaje.

“Catinca mea, Catinca dragă! Aș vrea să știi cu toată inima mea, într-o zi, câtă bucurie aduci în viața noastră și cât de mândră sunt de tine. (…) Îți doresc să ai răbdare cât să-ți împlinești cele mai mari visuri și nimeni să nu te oprească să ajungi unde dorești. La mulți ani! Te iubesc!”, a scris Elwira Petre pe rețelele de socializare.

Mihai Petre nu s-a lăsat nici el mai prejos și a transmis un mesaj extrem de sensibil domnișoarei sale: ”Totul s-a schimbat acum 11 ani, pe 12.12.12. Am devenit tată, am devenit mai curajos, mai motivat, mai fericit datorită ție, @catinca.petre . Te iubesc infinit si îți doresc să ți se îndeplinească toate visurile! La mulți ani! ❤️♾️ ”

Ambii părinți au postat pe rețelele de socializare câte o serie de fotografii cu Catinca, fiica lor născută într-o zi specială de 12.12.12. Doar privind-o pe Catinca îți dai seama că este, într-adevăr, o fetiță deosebită. Frumoasă, sensibilă, delicată, dar și energică.

Catinca s-a născut în 2012, iar șase ani mai târziu a venit pe lume Ariana, mezina familiei, o fetiță superbă, la rândul său.

Cum s-au cunoscut Mihai Petre și soția lui, Elwira

Cunoscutul dansator și coregraf Mihai Petre și soția sa, Elwira, au dezvăluit la un moment dat cum au început să „danseze” împreună pe drumul vieții lor, pe scenă, dar și în afaara acesteia.

Mihai Petre a povestit că prima lor întâlnire nu a avut loc sub lumina reflectoarelor, ci în cadrul unei probe de dans. Niciunul dintre ei nu avea partener la acel moment.

Cei doi au aflat de existența reciprocă printr-un prieten comun și au decis să se întâlnească pentru a face o probă în Republica Moldova. La început, relația lor a fost una strict profesională, iar sentimentele nu au jucat un rol în ecuație.

“Am fost să fac o probă cu ea. (…) Nu aveam partener niciunul dintre noi și, printr-un prieten comun, am aflat că în Polonia exista o fată foarte talentată, care e fix în situația mea și că ar trebui să ne întâlnim să dăm o probă. Și ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. (…)

La început a fost o relație profesională. (…) Nu a fost dragoste la prima vedere, ba chiar la început ne cam ciondăneam”, a mărturisit Mihai Petre.

Totuși, pasiunea pentru dans și munca lor comună și dedicată i-au adus treptat mai aproape, transformându-i din parteneri de dans în parteneri de viață. Restul e poveste, o poveste frumoasă, judecând după fotografiile de pe conturile celor doi, imagini care zugrăvesc o familie perfectă.