Lidia Fecioru, preparat perfect pentru imunitate: ” Consumi seara si a doua zi te simți perfect”
Lidia Fecioru, bioenergoterapeutul, a dezvăluit la Antena 3 o metodă eficientă de combatere a răcelii încă din faza incipientă.
Potrivit ei, un remediu eficace presupune utilizarea unui amestec cu coniac în cantități mici, miere și suc de lămâie. Această rețetă este menită să susțină sistemul imunitar.
“Daca simtim ca ne-a luat un pic raceala, ca ni s-a infundat un pic nasul, ca simtim cand ne ia raceala, exista o reteta foarte simpla.”
Reteta pentru îmbunătățirea imunității în fața răcelii
Aceasta presupune amestecarea a două linguri de coniac, o pastilă de aspirină, o lingură de miere, 100 de mililitri de apă caldă și o lingură de suc de lămâie. Acest amestec trebuie băut seara, iar a doua zi ar trebui să nu mai resimțim simptomele răcelii.
De asemenea, Lidia Fecioru a prezentat un leac interesant bazat pe utilizarea prafului de albine.
„Am un leac foarte interesant si m-am gandit de foarte multe ori daca sa il dau sau nu. Si m-am gandit totusi sa il dau. Sunt foarte multi oameni care cresc albine si produc miere. Si ei stiu, cei care au stupi, ca in stup mor albine. Unele mor in mod natural.
Acesta se obține din albinele de toamnă care mor în mod natural. Praful se usucă, se mărunțește și se amestecă cu alcool de cel mult 40 de grade.
Acest amestec se lasă la întuneric timp de două săptămâni, agitându-l din când în când. Se consumă ulterior sub formă de 15-20 de picături de trei ori pe zi, după masă.
Această băutură este cunoscută pentru întărirea vaselor de sânge, prevenind astfel accidentele vasculare, și poate contribui la vindecarea unor afecțiuni precum adenomul hipofizar, frigiditatea și problemele de prostată.
De asemenea, se crede că această rețetă veche, utilizată în trecut în mănăstiri, poate spori imunitatea organismului.