Fin și delicios. Pandispan japonez, se topește în gură si se prepară foarte ușor
Vrei să pregătești un desert delicios acasă? Poți încerca pandișpanul cu iaurt, cu o textură moale, zemoasă și ferma, care se topește în gură.
Ingrediente:
faina simpla – 3 linguri mari
amidon de porumb – 1 lingura mare
iaurt alb neindulcit – 240 g
coaja rasa – 1 bucata de lamaie
sare – 2 ciupituri
galbenusuri de ou – 3 buc
albusuri – 3 buc
zahar pudra- 5 linguri mari
suc de lamaie – 1 lingura mare
Mod de preparare:
Mai intai, amestecati galbenusurile impreuna cu iaurtul alb, coaja de lamaie, amidonul de porumb, faina simpla si sarea intr-un castron.
Intr-un alt castron, bateti albusurile impreuna cu zeama de lamaie si zaharul pudra in zapada rigida.
Apoi conectati cele doua mase, adica incorporati treptat zapada alba in amestecul de iaurt.
Acest lucru va va oferi un aluat pufos.
Apoi turnati aluatul pregatit intr-o forma rotunda de tort, pe care ati captusit-o anterior cu hartie de copt.
Apoi, scufundati tava intr-o tava cu putina apa si puneti-o intr-un cuptor preincalzit.
Coaceti timp de aproximativ 30 de minute la 150 ° C.
Apoi reduceti la 140 ° C si coaceti inca o jumatate de ora.
Inainte de indepartare, lasati blatul la cuptor timp de aproximativ zece minute dupa coacere.
Scoateti pandispanul finit din cuptor, lasati-l sa se raceasca si presarati cu zahar pudra dupa cum doriti inainte de servire.
De exemplu, o lingura de frisca sau gem de fructe va fi potrivita pentru o portie de desert.
Va puteti completa bunatatea cu fructe proaspete, cum ar fi afine, capsuni, banane, zmeura si altele asemenea.
Va dorim pofta buna!