Ploaie de vedete la nunta de lux a Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță/ GALERIE FOTO/ VIDEO

2,616

Monica Bîrlădeanu, mireasă la 45 de ani! Actrița s-a căsătorit sâmbătă, 5 octombrie, cu doctorul Valeriu Gheorghiță, directorul spitalului SRI și fost coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare anti-COVID-19. Evenimentul a adunat vedete, politicieni și medici într-un cadru rafinat, la Palatul Snagov. Ziua specială a Monicăi Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță a fost imortalizată în imagini impresionante!

Celebritățile s-au împărțit între cele două mari nunți mondene ale zilei de sâmbătă, 5 octombrie. În timp ce Lora și Ionuț Ghenu au invitat elitele muzicii românești, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au sărbătorit alături de personalități importante din mediul politic și medical, mirele fiind colonel și manager al spitalului SRI.

Monica Bîrlădeanu nu a promovat evenimentul pe rețelele sociale, însă invitații au publicat imagini și filmări care surprind momentele cheie ale nunții. Între cei doi este o diferență de vârstă de 3 ani, Monica împlinind 45 de ani pe 12 decembrie, iar Valeriu Gheorghiță 42 de ani pe 23 mai.

Cine a fost prezent la nunta Monicăi Bîrlădeanu

Printre invitați s-au numărat nume cunoscute precum Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, Dana Rogoz, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Andreea Raicu, Gina Pistol, Elvira Deatcu, Teodora Tompea, Mirela Bucovicean, Geanina Ilieș. Toate au impresionat cu ținutele lor elegante, accesorii scumpe și coafuri sofisticate.

Meniu rafinat și un vals celebru pentru dansul mirilor

Oaspeții au savurat un meniu gourmet, detaliile acestuia fiind împărtășite pe Instagram de către unii dintre invitați. Aperitivul a inclus ou de găină aromat cu sfeclă, file de somon cu lămâie și portocale, piept de rață afumat cu dulceață de roșii, salată de creveți cu sos cocktail, tartine cu icre roșii și negre, brânzeturi fine cu smochine și o terină de ficat de gâscă însoțită de dulceață de ceapă și biscuiți sărați.

Festin și la felul principal:

sturion (nisetru) rumenit, servit cu unt negru, icre și cripsy rucola, salată de cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat

sarmale în cuib, învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor, cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smânână, costiță și ardei iute

medalion din mușchiuleț de porc, în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline și aromați cu rozmarin

pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui,

Pentru dansul mirilor, Monica și Valeriu au ales o melodie clasică, superbă, The Second Waltz, al lui Dmitri Shostakovich.